Isolerte veggpaneler

Panel sell kan levere isolerte paneler raskt og i store mengderfor kommersielle bygninger og kjølerom.

Isolerte veggpaneler er hovedsaklig to metallplater med et isoleringsmateriale mellom. 

Typer av isolerte veggpaneler

Isolerte veggpaneler med synlig feste

Isolerte veggpaneler med skjult feste

Steinull-isolerte veggpaneler med synlig feste

Steinull-isolerte veggpaneler med skjult feste

Kjøleromspaneler

​Tekniske detaljer på isolerte veggpaneler

Som standard er de ytre platene laget av stål. Men av spesielle grunner kan rustfritt stål eller aluminium brukes. Standard platetykkelse varierer mellom 0,5mm til 1,0 mm. Derfor kan de bestilles i ulik styrke etter eget ønske . Veggpanelene har vanligvis Eurobox-profil på platen, men glatt og mikroribbet overflate er også mulig. 

Standardkjerneisoleringen i disse komposittveggpanelene er stivt polyueretanskum (PU / PUR). Stadig mer populært er paneler med en kjerneisolasjon som består av steinull eller polyisocyanuratskum (PIR) på grunn av brannvernskrav. Panelene har brannkarakterer og består av ikke-brennbare materialer. 

Veggpanelene settes sammen med det som kalles "tunge og spor" -system. Panelfestet kan komme som åpent eller skjult feste. I åpne fester er monteringsskruer synlige, mens skjulte fester skjuler skruene når de er montert.

På forespørsel kan vi tilby et fullt spekter av isolerte veggpaneler. Dette er i henhold til din foretrukne lengde, tykkelse og de fleste RAL-farger. Selvfølgelig kan vi også tilby spesialtilbud og overskuddsvarer fra kansellerte bestillinger som har blitt returnert til utsalget. 

Profiler

Som et stabiliseringselement har vanligvis den ytre og indre platene på veggpanelet en såkalt profil. Du kan få alle veggpanelene produsert med følgende profiler:

Standardprofilen kalles Eurobox. Det er den klassiske profilen brukt på industribygg, og brukes vanligvis i en gråhvit farge (RAL 9002).

Veggpaneler med en mikroribbet profil har en lett bølget overflate. Dette gir panelet, og dermed også hele bygget et edelt utseende. 

En unik profil i vårt sortiment er dobbeltlaminering. Dette kombinerer en mikrolaminering med større bølger. Når man kombinerer ulike farger, kan industrielle bygg få et særegent og tiltalende utseende. 

Det er også en mulighet å produsere sandwichpaneler uten profil, altså glatte. Merk at tykkelsen på platene må være større enn på de profilerte platene for å sikre samme stabilitet. 

Spør her etter produktet du behøver

Foretrukket produkt:

Nødvendig antall paneler:
Hensikten med ditt prosjekt:
Hensikten med ditt prosjekt
Møn:
m
m
Gavl:
m
m
m
m
Tak:
m
m

Veggkalkulering

Enkelt overflateareal per møn:
Enkelt overflateareal per gavl:
Totalt veggområde:

Takkalkulering

Mønlengde:
m
Gavllengde (Lengde på sporet):
m
Gavllengde B2 (Lengde på sporet):
m
Totalt takområde:

Totalt område

Veggoverflate-område:
Veggoverflate-område:
Totalt overflateområde:

Takhøyde-kalkulering

Takhøyde i %:
%
Takhøyde i °:
°
Takhøyde B2 i %:
%
Takhøyde B2 i °:
°
Understruktur tilgjengelig:
  Ved å sende inn forespørselen din, samtykker du i behandling av dine spesifiserte data med det formål å behandle forespørsel: Juridisk informasjon / databeskyttelse
Kontakt
PanelerLister og profilerSkrue