Isolerte takpaneler og isolerte takplater

Panel sell kan tilby plater i forskjellige tykkelser og lengder for takkonstruksjon innen industri og handel. Her kan du finne informasjon om isolerte takpaneler og legge inn din bestilling.

Typer av isolerte takpaneler

Trapesformede takpaneler

Takpaneler ØKO (Aluminiumfolie på baksiden)

Takpaneler med taksteinprofil

Takpaneler steinull

Strukturen til isolerte takpaneler

Bruken av isolerte takpaneler i stedet for ikke-isolerte takpaneler er økende. Isolerte takpaneler består av en ytre og en indre plate som vanligvis er laget av galvanisert stål. Standard platetykkelser pleier å være mellom 0.4mm til 1.0mm, som gir en variasjon av styrke etter hva en trenger. Det er også mulig å få plater laget i aluminium eller rustfritt stål. I områder med kjemiksk eksponering, f.eks amoniakk, kan ØKO-paneler også brukes som et alternativ til isolerte takpaneler med en galvanisert indre plate laget av stål. Den indre overflaten på disse panelene er laget av stuck-preget aluminiumsfolie. I tillegg er disse takpanelene billigere enn vanlige takpaneler. 

Isoleringsmaterialer

Isolasjon er tilgjengelig både i polyuretan og polyisocyanurat (PUR and PIR) så vel som steinull (også kalt minralull). Når en velger isolasjonstype bør tennbarhet og motstand eller strukturelle egenskaper som termisk og fuktighetsbeskyttelse tas til vurdering. 

Isolerte takplater har ofte en trapesformet boksprofil.  Alternativet er en korrugert profil eller tradisjonelle plater.

På forespørsel kan vi tilby et fullt spekter av isolerte takpaneler. Dette er i henhold til din foretrukne lengde, tykkelse og de fleste RAL-farger. Selvfølgelig kan vi også tilby spesialtilbud og overskuddsvarer fra kansellerte bestillinger som har blitt returnert til utsalget. 

Spør her etter produktet du behøver

Foretrukket produkt:

Nødvendig antall paneler:
Hensikten med ditt prosjekt:
Hensikten med ditt prosjekt
Møn:
m
m
Gavl:
m
m
m
m
Tak:
m
m

Veggkalkulering

Enkelt overflateareal per møn:
Enkelt overflateareal per gavl:
Totalt veggområde:

Takkalkulering

Mønlengde:
m
Gavllengde (Lengde på sporet):
m
Gavllengde B2 (Lengde på sporet):
m
Totalt takområde:

Totalt område

Veggoverflate-område:
Veggoverflate-område:
Totalt overflateområde:

Takhøyde-kalkulering

Takhøyde i %:
%
Takhøyde i °:
°
Takhøyde B2 i %:
%
Takhøyde B2 i °:
°
Understruktur tilgjengelig:
  Ved å sende inn forespørselen din, samtykker du i behandling av dine spesifiserte data med det formål å behandle forespørsel: Juridisk informasjon / databeskyttelse
Kontakt
PanelerLister og profilerSkrue